De eerste acupunctuurconsult vul ik samen met u het intake formulier in. Bij het intakegesprek kunt u al plaatsnemen op de behandeltafel. Na het gesprek voel ik de pols en palpeer ik de onderarmen en onderbenen, om de juiste puntenstrategie te bepalen. Ieder lichaam en persoon is uniek, dus elke klacht wordt uitgevraagd en vanuit jouw lichaam bekeken om een behandeling toe te passen wat bij u past.

Na de intake en diagnostiek gaan we aan de slag vanaf de eerste behandeling al. De naalden worden geplaatst en tussendoor kunt u zittend genieten van de luxe massagetafel die tussendoor uw rug en nek masseert. U krijgt de afstandsbediening en kunt zelf de frequentie bepalen of eventueel een warmte functie inzetten.

Als mensen op de buik moeten liggen voor de acupunctuur bij bijvoorbeeld rugklachten of zenuwpijn, dan is het mogelijk om tijdens de naalden uw voeten of hoofd te laten masseren.

De intake duurt altijd 60 minuten, waarbij er ook tijd is om te behandelen.
Vervolg behandelingen duren 45 minuten. In overleg kan ook 60 minuten behandeld worden, dan krijgt u naast de acupunctuurbehandeling als aanvulling cupping therapie, moxa of guasha.

foto